<--- Powrót do strony głównej
- zupa śniadaniowa Joke Mo Sub (Tajlandia)
- owsianka na mleku kokosowym (Tajlandia)
- banany duszone na mleku kokosowym z miętą (Tajlandia)
- omlet na zimno na mleku kokosowym (Tajlandia)
- ryż jaśminowy na mleku kokosowym (Tajlandia)
PRZEKĄSKI I PRZYSTAWKI
- krewetki grillowane w liściach bananowca (Tajlandia)
- świeże sajgonki wegetariańskie (azjatycki fusion)
- tatar z łososia w tajskiej marynacie (Tajlandia)
- noodle z sezamem na ostro (azjatycki fusion)
- papryka nadziewana pieczarkami (Tajlandia)
- sajgonki z paluszkami krabowymi (azjatycki fusion)
ZUPY
- Wegańska zupa Tom Yum (Tajlandia)
- Zupa wonton (Chiny)
- Zupa kokosowa z kurczakiem, pieczarkami i kiełkami (Tajlandia)
- Bulion drobiowy - baza do azjatyckich potraw
- Zupa kokosowa z kurczakiem i boczniakami (Tajlandia)
- prosta zupa rybna (Tajlandia)
- kleik ryżowy na bulionie (azjatycki fusion)
- zupa z jarmużu na mleku kokosowym (azjatycki fusion)
- Miso z tofu i makaronem mie (Japonia)
- rosół na trawie cytrynowej z ryżem (Tajlandia)
- Ramen (Japonia)
- Sup Hed z makaronem z paluszków krabowych (Tajlandia)
- Sup Hed na ostro (Tajlandia)
- Tom Yum Goong (Tajlandia)
- wegetariańska Tom Kha (Tajlandia)
- Tom Kha Goong (Tajlandia)
- Khao Soi Gai (Tajlandia)
DANIA GŁÓWNE
- Udka kurczaka duszone w mleku kokosowym (Tajlandia)
- brukselka smażona na ostro (Tajlandia)
- Wieprzowina duszona w mleku kokosowym z karmelem (Chiny)
- Makaron smażony z warzywami (Tajlandia)
- Kurczak maślany (Indie)
- Panang Curry z kurczakiem (Tajlandia)
- Wieprzowina w tamaryndzie (Birma)
- Tajski burger (Tajlandia)
- Kurczak słodko-kwaśny (Chiny)
- Massaman Curry z kurczakiem (Tajlandia)
- smażony indyk w sezamie (azjatycki fusion)
- wieprzowina Vandaloo (Indie)
- pręga wołowa pieczona w jogurcie (Indie)
- udka z kurczaka z ziemniakami z Woka (Tajlandia)
- gulasz anyżowy z makaronem ryżowym (Tajlandia)
- mule w trawie cytrynowej (Tajlandia)
- grillowana wieprzowina na trawie cytrynowej (Tajlandia)
- czerwone curry z dynią i żeberkami (Tajlandia)
- kurczak Tandoori (Indie)
- wołowy Rendang z żółtym ryżem (Indonezja)
- omlet Khai Yat Sai (Tajlandia)
- proste zielone curry z kurczakiem (Tajlandia)
- skrzydełka kurczaka (Chiny)
- makaron smażony z grzybami i pomidorami (azjatycki fusion)
- Pad Thai (Tajlandia)
- polędwica wieprzowa pieczona w sezamie (Tajlandia)
- kurczak gotowany na parze (Tajlandia)
- grillowany kurczak sataye (Tajlandia)
- słodko-ostre bananowe curry z kurczakiem (Tajlandia)
- zielone curry z kurczakiem i krewetkami (Tajlandia)
- krewetki w sosie tamaryndowym (Tajlandia)
- kurczak Tikka Masala (Indie)
- wieprzowina curry z marynowanym czosnkiem (Tajlandia)
- czerwone curry z kurczakiem i mango (Tajlandia)
DESERY
- ciasteczka z sezamem i kardamonem (Indie)
- sernik z zielonej herbaty Matcha (Japonia)
- lody z zielonej herbaty Matcha (Japonia)
NAPOJE
RECENZJE AZJATYCKICH RESTAURACJI
Komentarze
Prześlij komentarz
Będzie mi niezmiernie miło, jeśli wyrazisz swoją opinię :)